Het Dynamic Learning Project

De pilot maakt deel uit van ons doel om achterstandsgemeenschappen de mogelijkheid te bieden technologie te gebruiken, zowel op school als daarbuiten. Omdat technologie een belangrijke en onvermijdelijke rol speelt in het onderwijs, willen we er meer docenten en leerlingen van laten profiteren.

Docenten meer mogelijkheden bieden

Onderwijs kan door technologie alleen niet worden verbeterd, maar het kan wel een krachtig hulpmiddel zijn in de handen van docenten die ermee om weten te gaan. Docenten, met name bij scholen in achterstandswijken, krijgen niet altijd de training die ze nodig hebben om technologie op een effectieve en zinvolle manier in te zetten.¹

Google.org verstrekt Digital Promise een toelage om toegewijde coaches bij scholen met weinig hulpmiddelen te ondersteunen.² We hopen met dit pilotprogramma een stap verder te komen met de succesvolle integratie van technologie in het klaslokaal.

Coaching ter plaatse

Fulltime coaches op elke school bieden docenten in hun gemeenschap ondersteuning op maat, zodat ze technologie op nieuwe en vernieuwende manieren kunnen inzetten.

Brede innovatie

De coach en de directeur werken samen om te zorgen dat deze kennis wordt gedeeld in de hele school en de gemeenschap daarbuiten.

Geen kennis vereist

Voor deze pilot zijn geen specifieke apparaten of tools vereist. Met de pilots leren docenten juist meer te halen uit wat ze al hebben.

Programmasponsoren


Wil je dit ook op jouw school?

Inzendingen via dit formulier worden alleen bekeken door Digital Promise.

Laat het ons weten

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.