Leer het volledige potentieel van Google-tools benutten

Train met een expert

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke of virtuele training en support.

Zoek een trainer
Docentencentrum

Training voor docenten

Het Docentencentrum van Google for Education is een gratis, interactief online platform met een curriculum samengesteld door docenten voor docenten. Ongeacht of je al vaak technologie in de klas gebruikt of er voor het eerst mee aan de slag gaat: je kunt cursussen vinden waarmee je op elk niveau kunt bijleren.

Aan de slag met leren

Laat je certificeren en bewijs wat je kunt

Voeg je bij de groep Google-gecertificeerde docenten van over de hele wereld. Verdien erkenning voor je technologische vaardigheden, word een trainer voor je collega's of gebruik je kennis om creatieve oplossingen te ontwerpen voor klaslokalen over de hele wereld.

Bezoek het Docentencentrum om de Google-certificeringen voor docenten, trainers en innovators te bekijken.

Video bekijken
Meer informatie

Training en certificering voor G Suite-beheerders

Leer de basisprincipes

De cursus G Suite Administrator Fundamentals biedt nieuwe beheerders support met zelfbegeleiding via producttraining, praktijkoefeningen en kennistoetsen.

Training starten

Maak het officieel

Leg het examen voor Google Cloud-gecertificeerde G Suite-beheerders af om je expertise aan te tonen. Laat je certificeren

Train bij jou op locatie

Vind een individuele trainer of gecertificeerde partner voor professionele ontwikkeling in je regio voor persoonlijke training en support.

Overleg met een expert

Ontvang persoonlijke support van een Google for Education-specialist om een plan voor implementatie en ingebruikname te maken voor je onderwijsinstelling.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.