Programs for educators and students

{[proCtrl.search.role.join(', ') || filters[0].translated ]}
  • All
  • Voor leerlingen
  • Voor docenten
  • Voor beiden
{[proCtrl.search.grade_level.join(', ') || filters[1].translated ]}
  • Alle
  • BASIS- EN MIDDELBARE SCHOOL
  • Universiteit
  • Voor beiden

Een professioneel ontwikkelingsprogramma dat is bedoeld om docenten van over de hele wereld te helpen meer uit innovatieve Google-technologieën te halen.

Bezoek de site
Programma voor gecertificeerde innovators

Google RISE-awards zijn geldprijzen om buitenschools computeronderwijs voor leerlingen in het middelbaar en basisonderwijs wereldwijd te bevorderen en ondersteunen.

Bezoek de site
Google RISE Awards

De Google Science Fair is een internationale wedstrijd voor leerlingen van 13 tot 18 jaar. Ze kunnen online hun project indienen en maken kans op geweldige prijzen.

Bezoek de site
Google Science Fair

CS4HS is een jaarlijks terugkerend programma met geldprijzen om het computeronderwijs wereldwijd te bevorderen. Het doel is docenten de nodige vaardigheden en middelen te bieden om op een leuke en relevante manier computeronderwijs te geven en te laten zien hoe met computers problemen kunnen worden opgelost.

Bezoek de site
Computer Science for High School (CS4HS)

Een Google-programma voor buitenschools onderwijs ter bevordering van computeronderwijs op basis- en middelbare scholen.

Bezoek de site
CS First

Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.

Bezoek de site
Google Code-in (GCI)

Internationale programmeerwedstrijd waarin professionele en studentprogrammeurs in verschillende ronden steeds complexere algoritmische problemen oplossen.

Bezoek de site
Code Jam

Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.

Bezoek de site
Google Summer of Code (GSoC)

Een buitengewone kans voor studenten om meer te weten te komen over de zakelijke kant van de technologische industrie, om informatie te krijgen over carrièremogelijkheden en waardevolle netwerken op te bouwen.

Bezoek de site
BOLD Immersion

Google-beurzen zijn bedoeld om studenten te inspireren en te helpen toekomstige kopstukken op het gebied van informatica en technologie te worden door de barrières weg te nemen waardoor ze anders niet in deze vakgebieden zouden kunnen studeren.

Bezoek de site
Studentenbeurzen

We veranderen de manier waarop miljarden gebruikers toegang hebben tot informatie, zaken doen en met elkaar in contact komen. Kom kijken hoe we dat doen en werk mee aan coole dingen die echt belangrijk zijn.

Bezoek de site
Google-vacatures en -stages voor leerlingen en studenten

Google.org investeert jaarlijks miljoenen dollars in organisaties die computerwetenschappen breder toegankelijk maken, zoals Girls Who Code, Code2040 en Code.org.

Bezoek de site
Google.org

Computational thinking (CT) omvat een reeks vaardigheden en technieken op het gebied van probleemoplossing die software-engineers gebruiken om programma's te schrijven die de computerapplicaties ondersteunen die we tegenwoordig gebruiken, zoals zoeken, e-mail en kaarten.

Bezoek de site
Computational Thinking

Hash Code is een programmeerwedstrijd in teamverband die wordt georganiseerd door Google. Je kiest je team en programmeertaal en wij kiezen een echt technisch probleem om op te lossen. Ben je klaar voor de uitdaging?

Bezoek de site
Hash Code

Een driedaags zomerprogramma voor universiteitsstudenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in advertentiesales of marketing.

Bezoek de site
AdCamp
Your search has returned no results. Please revise your search criteria and search again.