Leerlingen van de Brooklyn Prospect Charter-scholen pakken wereldproblemen aan met Google for Education-tools

Uitdaging

Brooklyn Prospect Charter wilde haar sociaal bewuste leerlingen toegang geven tot internet en de cloud om wereldproblemen te kunnen onderzoeken en te kunnen samenwerken aan de oplossing ervan. De school, die veel technologie gebruikt, heeft een bring-your-own-device-programma (BYOD) waarin leerlingen en docenten de apparaten kiezen die het beste voor ze werken. Ze waren dus op zoek naar een oplossing die op verschillende apparaten werkt. De schoolleiding wilde de docenten ook professionelere ontwikkelingsbronnen bieden.

"Studenten zijn zeer enthousiast over het gebruik van technologie. Het motiveert ze om boven zichzelf uit te stijgen."

Tyra Frederick, Coördinator Onderwijstechnologie en docent Engels, Brooklyn Prospect Charter

Oplossing

Brooklyn Prospect Charter besloot G Suite for Education te gebruiken met Chromebooks en Google Classroom voor alle leerlingen en docenten. "De docenten en andere werknemers gingen er al snel enthousiast mee aan het werk. Gmail wordt al vanaf dag één goed gebruikt en G Suite for Education wordt actief gebruikt om informatie te delen en samen te werken", zegt Tyra Frederick, instructeur educatieve technologie en docent Engels in de bovenbouw van Brooklyn Prospect Charter.

Organisatieprofiel

De basis- en middelbare school Brooklyn Prospect bevindt zich in de bruisende, diverse wijk Brooklyn in New York City. De school heeft ongeveer 1000 leerlingen en er werken zo'n 200 docenten en andere werknemers. Brooklyn Prospect is een International Baccalaureate World School met een curriculum gericht op creativiteit en een internationale blik. De school wil leerlingen voorbereiden 'wereldburgers te worden' door ze projectmatig te laten leren en problemen te laten oplossen met kritisch denken.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.