De Amherst Central-scholen stimuleren samenwerking tussen verschillende leerjaren op school en thuis

Uitdaging

De Amherst Central-scholen wilden tools introduceren waarmee leerlingen en docenten kunnen samenwerken en ideeën kunnen uitwisselen, zowel op school als thuis. De scholen hadden ook een nieuw e-mailplatform nodig voor docenten en leerlingen, omdat het oude systeem onhandig was.

"Leren moeten een sociaal en samenwerkingsproces zijn. De andere apparaten die we hebben overwogen, waren ontworpen als individuele apparaten en stimuleerden samenwerking niet zoals Chromebooks dat doen."

Anthony Panella, Assistent-directeur Lesprogramma en onderwijs, Amherst Central Schools

Oplossing

In 2010 kozen de Amherst Central-scholen ervoor Gmail te gaan gebruiken als e-mailsysteem. Daarnaast gingen ze aan de slag met G Suite for Education voor alle leerlingen en docenten. Kort daarna werd er een apparaatpilot gestart en kregen alle scholen Chromebooks. Vandaag de dag hebben alle lokalen vanaf groep 5 tot en met de bovenbouw van de middelbare school Chromebook-karretjes met genoeg apparaten voor alle leerlingen in de klas. Door de combinatie van G Suite for Education en Chromebooks worden leerlingen aangemoedigd samen te werken en kunnen docenten bronnen en praktische tips met elkaar delen. Momenteel heeft 70% van de scholen in de Amherst Central-groep een 1:1 Chromebook-omgeving. Het streven is dat in de herfst van 2018 alle scholen een 1:1-omgeving hebben.

Organisatieprofiel

De Amherst Central-scholen liggen in de grootste buitenwijk van Buffalo, New York. Ze staan in de hele staat bekend om hun muziek- en kunstprogramma's. Op de twee basisscholen en de middelbare school in het district zitten 2900 leerlingen. De missie van de Amherst Central-scholen is de diverse groep leerlingen goed voorbereiden op hun latere loopbaan en ze helpen productieve leden van de gemeenschap te worden.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.