Het innovatieve Clarkstown Central School District helpt Google het nieuwste Google-product te maken: Classroom

Uitdaging

De docenten van het Clarkstown Central School District moesten met omslachtige, dure programma's en apparaten werken, wat ze veel tijd kostte. Het team voor onderwijstechnologie en hun collega's hadden een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing nodig voor klasbeheer.

"Docenten kunnen in een oogwenk opdrachten digitaal toewijzen, waardoor ze meer uit hun lessen en de leerlingen halen."

Paul Lepore, Tweede klas maatschappijleer, Felix Festa Middle School

Oplossing

Nadat ze Google Classroom een paar maanden hadden gebruikt, gaven de docenten en het IT-team aan dat er twee belangrijke voordelen waren: de leerlingen waren meer betrokken en het lesmateriaal was beter geordend. Google Classroom zorgde dat de opdrachten van leerlingen geordend bleven en dat ze eenvoudig konden samenwerken met tools die makkelijk in het gebruik waren.

Organisatieprofiel

Clarkstown Central School District (CCSD) heeft ongeveer 8600 leerlingen in het zuiden van de staat New York. Clarkstown is er trots op kleine scholen te hebben, betrokken te zijn bij de gemeenschap en aandacht te hebben voor de leerling als individu. Het district bestaat uit tien basisscholen, één middelbare school onderbouw, twee middelbare scholen bovenbouw en een alternatief onderwijscentrum voor basis- en middelbaar onderwijs. Het district biedt leerlingen innovatieve programma's door webgebaseerde technologie en was een van de eerste districten die G Suite for Education en andere innovatieve tools ging gebruiken. Zelfs als er weinig geld is, zorgt het district dat de docenten en leerlingen de juiste tools tot hun beschikking hebben.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.