Leerlingen van Del Mar Union verbeteren hun schrijfvaardigheid aanzienlijk

Uitdaging

Toen de schoolleiding van Del Mar met de docenten een effectievere manier wilde ontwikkelen om de leerlingen beter te leren schrijven, realiseerden ze zich dat ze elke leerling een eigen laptop moesten geven om mee te leren. Del Mar volgt de Common Core State Standards, waarin het gebruik van technologie wordt aangemoedigd om kritisch denken, communicatie, samenwerking en creativiteit te stimuleren. De schoolleiding van DMUSD wilde een nieuwe manier van lesgeven ontwikkelen.

"De combinatie van Chromebooks en G Suite werpt zijn vruchten af. Het aantal leerlingen met goede tot zeer goede cijfers voor het examen schrijfvaardigheid is sinds de introductie van Chromebooks verdubbeld."

Stephanie Sullins, Docent, Del Mar Union School District

Oplossing

Omdat de toegang tot G Suite for Education erg eenvoudig is, besloot Del Mar Chromebooks te gaan gebruiken in de lessen. Nadat ze een aantal tablets en computers hadden uitgeprobeerd, zag Del Mar dat Google Chromebooks het meest praktisch en betaalbaar waren voor hun doelen.

Organisatieprofiel

Del Mar Union School District (DMUSD) heeft 4400 leerlingen op acht scholen in San Diego, Californië. De leerlingen hebben uiteenlopende achtergronden en het district haalt op de Academic Performance Index (API) de beste cijfers in de regio en de op twee na beste in Californië. Het is de missie van Del Mar om te zorgen dat leerlingen uitstekende resultaten blijven behalen voor de strenge studieprogramma- en exameneisen en ze voor te bereiden op de moderne werkplek, met de nadruk op schrijven, presenteren en samen leren.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.