Op Jackson Preparatory School bereiken docenten een betere balans tussen werk en privé met Google for Education

Uitdaging

Omdat de schoolleiding een betere balans tussen werk en privé wilde voor de docenten, werd besloten om de oude technologie (een gratis, Linux-gebaseerde oplossing die veel tijd in beslag nam en moeilijk onder de knie te krijgen was voor nieuwe docenten) te vervangen. Het plan was om een cloudoplossing te gaan gebruiken die docenten snel konden leren kennen en waarmee ze thuis opdrachten konden nakijken zonder dat ze stapels papier hoefden mee te sjouwen. De schoolleiding wilde niet alleen de docenten helpen, maar ook leerlingen toegang geven tot technologie waarmee ze goed zouden worden voorbereid op het hoger onderwijs en hun toekomstige carrière.

"Ik heb dit jaar aanzienlijk minder tijd bij het kopieerapparaat doorgebracht door documenten, werkbladen en overzichten via Google Classroom te distribueren en overhoringen te delen via Formulieren."

Hunter Upchurch, Docent Spaans, Jackson Preparatory School

Oplossing

In 2011 gingen alle 836 studenten en 110 docenten van Jackson Preparatory School aan de slag met G Suite for Education (voorheen Google Apps for Education). In 2014 werd Google Classroom toegevoegd aan G Suite for Education, wat meteen een groot succes was. Omdat de school de docenten en andere medewerkers wilde leren omgaan met de nieuwe tools, werd er een studieochtend georganiseerd op een dag dat de leerlingen later begonnen. Zo konden de docenten de nieuwe tools snel onder de knie krijgen, zonder dat ze langer hoefden te blijven of in het weekend naar school moesten komen.

Organisatieprofiel

Op Jackson Preparatory School in Jackson, Mississippi zetten ze technologie in om leerlingen voor te bereiden op het hoger onderwijs en de getalenteerde docenten een goede balans tussen werk en privébalans te geven. De middelbare school heeft 836 leerlingen en biedt een streng programma voor sport en kunst, dus de docenten van Jackson Preparatory School hebben hun handen vol. Met de cloudtechnologie van Google besparen de docenten tijd zodat ze een actieve bijdrage kunnen leveren aan de lokale gemeenschap.

Hartelijk dank voor je aanmelding.

Laat ons weten waarin je geïnteresseerd bent.