Google Apps vergroot de betrokkenheid van ouders bij de Fountainhead Global School

Going Google allows schools to concentrate more on the academic aspects of learning. Motivation on the part of the management, administrators, teachers, parents and their children to use online resources is something that was non-existent before we switched to Google Apps. Now all of us are online, collaborating easily and effectively. Google Apps is a time saver, efficiency booster and confusion crusher.

­Meghana Musunuri, oprichtster van Fountainhead Global School

Uitdaging

De Fountainhead Global School zocht een manier om ouders op de hoogte te houden van de ontwikkeling van hun kind en nieuws rond de school. Ze hadden een snelle en gemakkelijke manier nodig om de nieuwste schoolupdates door te geven aan ouders, personeel en leerlingen.

Oplossing

Google Apps for Education biedt een veilige, betaalbare en naadloze manier om met iedereen binnen de school te communiceren, zonder tussenkomst van een webmaster. Docenten kunnen binnen een paar klikken de successen van hun leerlingen veilig delen met sitegebruikers. Ouders kunnen nu zien wat hun kind allemaal presteert en kunnen ook rechtstreeks communiceren met het schoolpersoneel. En de leerlingen profiteren ervan dat ze nu dagelijks met elkaar kunnen samenwerken.